• beheer en onderhoud
  • storingsanalyse
  • realisatie en montage
  • projectbegeleiding
  • BRL 11000

Over ons

Hallo,

Ik ben Marco van Riemsdijk van WKO-assist. Het is alweer 25 jaar geleden dat ik als uitvoerder begonnen ben bij de Ruiter boringen- en bemalingen, onderdeel van BAM Infratechniek Midden West BV. Vier jaar later, in 1995, heb ik mijn eerste WKO-installatie aangelegd bij het Paleis van Justitie in Den Haag. Daarna volgden nog vele systemen en werd ik ook overal bij betrokken vanaf de calculatie tot aan de oplevering. Tussen 2001 en 2007 ben ik werkzaam geweest als projectleider bij BAM Infratechniek Zuid BV. Van 2007 tot en met 2008 werkte ik als projectleider bij Dura Vermeer, Ondergrondse Infra afdeling Alternatieve Energie Systemen. Vanaf 2008 run ik mijn eigen bedrijfsvoering onder de naam van WKO Assist.

Wie zijn wij?

Als één van de weinige bedrijven in onze regio zijn we gespecialiseerd in warmte- en koudeopslagsystemen. We zijn een onafhankelijke, praktijkgerichte onderneming die op alle fronten ingezet kan worden. Van montage- en realisatie tot beheer en preventief en correctief onderhoud. En ook van het in bedrijf stellen en projectbegeleiding tot aan een storingsanalyse kunnen wij het nodige voor u betekenen. Kortom een WKO-specialist die alle facetten beheerst.

Maak een afspraak!

We zijn gecertificeerd voor BRL 11000 protocol 11001 scope 4a. Wilt u uw ondergrondse energieopslag onderhouden hebben, weten wat de mogelijkheden zijn of een afspraak maken? U kunt ons altijd mailen of bellen. Ook kunt u uw wensen kenbaar maken via ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens
Marco van Riemsdijk   +31 6 27047500
Loverhof 14   info@wkoassist.nl
5981 CT Panningen    
WKO Assist © 2017 - Webdesign: R. Zimmermans (HPS)